Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Scaune Birou

Scaune Birou

Filtre active
Nou

Scaun Birou ML2483

468,86 RON

Scaun birou cu design modern cu tapiteria dintr-o combinatie de mesh si piele ecologica. Baza scaunului este din metal vopsit iar manerele sunt din plastic alb.Scaunul este prevazut cu mecanism de ridicare coborare si sistem multiblock ce permite ajustarea inclinarii spatarului in pozitia dorita.

Nou

Scaun Directorial ML8308

558,11 RON

Scaun directorial pentru birou, inalt avand pernele tapitate cu piele ecologica, baza realizata din metal cromat iar manerele confectionate din polipropilena si acoperite cu piele ecologica. Scaunul este prevazut cu mecanism care permite reglarea pe inaltime si mecanism pentru balans cu functie multiblock care permite blocarea balansului in pozitia dorita.

Nou

Scaun Ultra Ergonomic ML282

817,53 RON

Scaun de birou ultra ergonomic inalt, pentru birou cu sezutul din material textil si spatarul din mesh, pentru o mai buna circulatie a aerului. De asemenea, spatarul are inclusa o mica perna din material textil ce poate fi ajustata pentru a va oferi o pozitie cat mai confortabila. Tetiera este executata din mesh, fiind voluminoasa si confortabila. Manerele sunt confectionate din metal cromat si sunt acoperite cu lemn. Scaunul este prevazut cu mecanism ce permite ajustarea pe inaltime, dar si blocarea spatarului independent de sezut, iar baza acestuia este confectionata din metal cromat. Sezutul are atasat suportul pentru picioare, confectionat din material textil.

Nou

Scaun Birou ML87

571,20 RON

Scaun pentru birou cu spatar inalt tapitat cu piele ecologica. Baza scaunului este confectionata din metal cromat, iar manerele din polipropilena. Scaunul este prevazut cu mecanism pentru reglarea pe inaltime si blocarea spatarului independent de sezut in orice pozitie dorita.

Nou

Scaun Birou ML6386

303,45 RON

Scaun pentru birou cu manere din polipropilena. Baza metalica cromata, piston pentru reglajul inaltimii. Sezutul este confectionat din material textil, iar spatarul din mesh pentru o mai buna circulatie a aerului.

Nou

Scaun Birou ML812

547,40 RON

Scaun directorial ergonomic tapitat cu piele ecologica avand baza metalica cromata si brate metalice cu insertii din piele ecologica. Scaunul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans.

Nou

Scaun Birou ML869

321,30 RON

Scaun pentru birou cu spatar inalt tapitat cu piele ecologica avand baza metalica cromata si brate din lemn . Scaunul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans.

Nou

Scaun Birou ML210

309,40 RON

Scaun pentru birou realizat din metal si polipropilena cu pernele din mesh. Acest scaun este prevazut cu piston pentru reglarea inaltimii. Manere scaunului sunt din polipropilena iar baza acestuia din metal cromat prevazuta cu roti gumate.