Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Scaune Directoriale

Scaune Directoriale

Filtre active
Nou

Scaun Directorial ML8308

558,11 RON

Scaun directorial pentru birou, inalt avand pernele tapitate cu piele ecologica, baza realizata din metal cromat iar manerele confectionate din polipropilena si acoperite cu piele ecologica. Scaunul este prevazut cu mecanism care permite reglarea pe inaltime si mecanism pentru balans cu functie multiblock care permite blocarea balansului in pozitia dorita.

Nou

Scaun Directorial ML2283

1.167,39 RON

Scaun Directorial Ultra Confort prevazut cu perne moi si confortabile tapitate din piele ecologica, cu baza fabricata din metal si acoperita cu lemn. Manerele din lemn sunt acoperite cu burete tapitat cu piele ecologica. Scaunul este prevzut cu mecanism pentru reglajul pe inaltime cat si blocarea spatarului independent de sezut. In plus, scaunul este dotat cu suport pentru picioare, confortabil si tapitat cu piele ecologica.

Nou

Fotoliu Managerial ML8868

1.570,80 RON

Fotoliu managerial lux ultra ergonomic executat cu fata din piele naturala de lux si spatarul din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si mecanism ce permite balansul spatarului independent de sezut, precum si blocarea spatarului in orice pozitie dorita.

Nou

Scaun Directorial ML911

1.082,90 RON

Scaun directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare, mecanism de balans.

Nou

Scaun Directorial ML273

606,90 RON

Scaunul directorial ML273 este un model ce are tapiteria integral realizata din piele ecologica iar baza metalica acoperita cu lemn. Produsul este prevazut cu piston pneumatic de ridicare si coborare si mecanism de balans. Ca noutate scaunul este dotat cu un al doilea piston ce permite balansul spatarului independent de sezut si blocarea acestuia in orice pozitie dorita.

Nou

Scaun Directorial ML224

659,26 RON

Scaun directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn si bratele din lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si mecanism de balans.

Nou

Scaun Directorial ML1293H

880,60 RON

Scaun directorial ergonomic executat integral din piele ecologica cu bratele din plastic dur. Produsul este prevazut cu un cilindru pneumatic utilizat pentru ridicare sau coborare si mecanism de balans cu sistem multiblock, ce permite blocarea in orice pozitie se doreste.

Nou

Fotoliu Managerial ML148M

1.963,50 RON

Fotoliu managerial ultra ergonomic executat cu fata din piele naturala de lux si spatele din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si mecanism ce permite balansul spatarului independent de sezut, precum si blocarea spatarului in orice pozitie dorita.