Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Scaune Ergonomice

Scaune Ergonomice

Filtre active
Nou

Scaun Ergonomic ML6715

618,80 RON

Scaun ergonomic pentru birou cu sezutul tapitat cu piele ecologica si spatarul din plasa pentru o mai buna circulatie a aerului. Suportul scaunelor este din otel cromat iar tetiera acestuia este din piele ecologica. Scaunul este prevazut cu piston de gaz pentru ajustarea inaltimii si sistem multibloc ce permite blocarea in orice pozitie.

Nou

Scaun Ultra Ergonomic ML282

817,53 RON

Scaun de birou ultra ergonomic inalt, pentru birou cu sezutul din material textil si spatarul din mesh, pentru o mai buna circulatie a aerului. De asemenea, spatarul are inclusa o mica perna din material textil ce poate fi ajustata pentru a va oferi o pozitie cat mai confortabila. Tetiera este executata din mesh, fiind voluminoasa si confortabila. Manerele sunt confectionate din metal cromat si sunt acoperite cu lemn. Scaunul este prevazut cu mecanism ce permite ajustarea pe inaltime, dar si blocarea spatarului independent de sezut, iar baza acestuia este confectionata din metal cromat. Sezutul are atasat suportul pentru picioare, confectionat din material textil.

Nou

Scaun Ergonomic ML26

535,50 RON

Scaun pentru birou ergonomic cu o super functie a mecanismului ce permite balansul spatarului independent de sezut, precum si blocarea acestuia in orice pozitie dorita.Scaunul are baza sub forma de stea metalica cromata, cilindru cu gaz pentru reglare pe inaltime, mecanism de balans si brate din plastic dur combinat cu metal cromat. Tapiteria spatarului si a sezutului este realizata dintr-o combinatie de piele ecologica perforata si mesh pentru a permite o buna circulatie a aerului.

Nou

Scaun Ergonomic ML33

535,50 RON

Scaun ergonomic de birou cu aspect modern si profesional. Scaunul are sezutul tapitat cu mesh si spatarul din plastic gaurit (poliuretan)acoperit cu mesh pentru o buna circulatie a aerului.Baza si manerele sunt confectionate din polipropilena ce imita aluminiul.Pentru mai mult confort scaunul este dotat si cu tetiera buretata tapitata cu mesh. Produsul este prevazut cu un cilindru pneumatic pe gaz ce face ca ridicarea, cat si coborarea sa fie mult mai facile si comode, cu ajutorul mecanismului amplasat sub sezut, mecanism ce are inclusa si functia de balans.

Nou

Scaun Ergonomic ML5367

416,50 RON

Scaun pentru birou tip ergonomic cu sezutul tapitat cu stofa si spatarul din plasa pentru o mai buna circulatie a aerului. Suportul si manerele scaunelor sunt din otel cromat iar tetiera acestuia este din piele ecologica. Scaunul este prevazut cu piston de gaz pentru ajustarea inaltimii si cu sistem de balans. 

Nou

Scaun Ergonomic ML1149

452,20 RON

Scaun pentru birou ergonomic cu sezutul si spatarul tapitate cu mesh, care permite respiratia corpului, baza din otel cromat si manerele din plastic dur (polipropilena). Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si permite urmatoarele reglaje: reglajul pe verticala a inaltimii sezutului, posibilitatea blocarii in orice pozitie a spatarului si reglajul inaltimii si a unghiului de inclinare a tetierei

Nou

Scaun Directorial ML6758

892,50 RON

Scaun de birou directorial ultra ergonomic tapitat cu piele ecologica, manere din polipropilena acoperite cu piele ecologica, iar baza din metal cromat. Scaunul este prevazut cu piston pentru reglajul pe inaltime iar mecanismul acestuia permite blocarea spatarului independent de sezut in orice pozitie dorita. Spatarul are atasata o perna imbracata in piele ecologica ce poate fi ajustata in inaltime pentru o pozitie cat mai corecta in orele lungi de munca. In momentul in care decideti sa luati o pauza, suportul culisant pentru picioare transforma acest scaun directorial in unul de relaxare.

Nou

Scaun Vizitator ML1188V

508,13 RON

Scaun vizitator ce se remarca prin urmatoarele reglaje: posibilitatea reglarii curburii spatarului pentru a adera la ergonomia corpului (reglaj lombar) precum si reglajul unghiului de inclinare al tetierei. Scaunul are sezutul si spatarul din mesh pentru o buna circulatie a aerului, iar baza este confectionata din otel cromat.

Nou

Scaun Ergonomic ML2465

714,00 RON

Scaun de birou tip ergonomic, tapitat cu material textil (microfibra). Manere din metal acoperite cu acelasi material textil. Mecanism pentru balans cu functie multiblock, ce permite blocarea spatarului in orice pozitie dorita. Spatar este reglabil pe inaltime iar baza metalica cromata.