Universitatea Bucuresti anunta deschiderea anului universitar 2022-2023 pentru anul I de studii universitare de doctorat

[ad_1]

Miercuri, 19 octombrie 2022, începând cu ora 12:30, Universitatea București organizează festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 pentru anul I de studii universitare de doctorat.

 Evenimentul va avea loc în amfiteatrul „Ioan Mihăilescu” din Rectoratul Universității din București, în prezența Rectorului Universității din București, prof. univ. dr. Marian Preda.

La festivitate vor participa  membri din conducerea Universității din București care vor lua cuvântul în legătură cu componentele activității de doctorat, mergând de la susținerea cercetării, până la internaționalizarea și implicarea în cadrul CIVIS – Europe’s Civic University Alliance.

Universitatea din București deține 21 de școli doctorale pe domenii specifice și o școală interdisciplinară de studii doctorale (ISDS). Astfel, Universitatea din București oferă programe de studii într-o varietate largă de domenii, de la științe umaniste și științe sociale până la științe naturale și matematică, pentru toate ciclurile și formele de formare universitară organizate, precum și numeroase alte programe postuniversitare superioare, programe de reconversie profesională și perfecționare. Toate programele sunt acreditate și autorizate.

Școlile doctorale ale Universității din București sunt extrem de competitive, iar doctoranzii sunt provocați încă de la început să interpreteze și să utilizeze cele mai relevante referințe științifice, dar și să întreprindă cercetări practice dintre cele mai originale. Ca atare, programele de doctorat includ un program de formare bazat pe cursuri avansate și un program de cercetare. În mod normal, ele au o durată de 3 ani (180 ECTS), însă reglementările naționale și instituționale existente permit extinderi în situații bine motivate.

Doctoranzii UB beneficiază atât de experiența științifică și îndrumarea unor coordonatori competenți și profesioniști, cât și de activități de pregătire gândite astfel încât să-i ajute să dezvolte acel set de competențe și abilități de care au nevoie pentru a duce la îndeplinire proiecte de cercetare excepționale și originale.

Mai multe detalii despre școlile doctorale ale Universității din București sunt disponibile aici..

Articolul Universitatea Bucuresti anunta deschiderea anului universitar 2022-2023 pentru anul I de studii universitare de doctorat apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link