O bate ceasul noaptea jumatate, la robinet, pe teava oare cine curge?

[ad_1]

O bate ceasul noaptea jumătate,

La robinet, pe țeavă oare cine curge?

 Eu sunt, ploieșteni, eu, APA CALDĂ

Hai cu toți degrabă, băgați-vă-n cadă!

Societatea de Termoficare a Ploieştiului dă marea veste… chiar dacămulți ploieșteni nu vor crede până nu vor vedea cu ochii lor cum curge apă caldă la robinet: din această noapte, se va relua distribuţia de apă caldă în sistem centralizat, iar furnizarea de căldură va fi demarată de luni.

„Azi a fost pornit CAF 2 şi începe încălzirea apei calde menajere, urmând ca, pe măsură ce aceasta ajunge la temperatura optimă, să fie distribuită treptat în toate cartierele.

Reluarea distribuţiei de apă caldă se va face din această noapte, etapizat, începând cu zona de vest a oraşului. Până duminică seara, toate apartamentele din Ploieşti care sunt racordate la sistemul centralizat SACET vor avea apă caldă.

În ultimele ore, în timpul procedurii de verificare şi încărcare a instalaţiei, s-au produs două avarii majore care au fost izolate şi vor fi remediate în cel mai scurt timp.

În ceea ce priveşte pornirea sistemului de încălzire, aceasta se va face începând de luni, iar prioritate vor avea spitalele, creşele şi grădiniţele (şcolile sunt în acestă perioadă în vacanţă)”.

Totodată, Termo Ploieşti atenţionează toţi abonaţii să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Articolul O bate ceasul noaptea jumatate, la robinet, pe teava oare cine curge? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link