AFLATI ACUM: Stadiul lucrarilor de reabilitare a retelei de termoficare Obiectiv 5 – Magistrala Progresu Berceni

[ad_1]

Primarul General, Nicușor Dan: ”Lucrările de modernizare a sistemului de termoficare pe șantierul deschis în zona Șoseaua Olteniței – Bd. Constantin Brâncoveanu sunt în grafic.

Până în prezent, au fost schimbate conducte pe o lungime de 1,6 km, dintre care 650 m au fost deja dați în exploatare.

Aceste lucrări sunt aferente Obiectivului 5 – Magistrala Progresu Berceni, cu o lungime totală de 7,8 km. Au fost demarate în luna mai a acestui an și sunt executate de Asocierea Construcții Erbașu și Consix Construcții SRL.

Modernizarea conductelor va continua și pe parcursul sezonului rece, fără a afecta furnizarea cu apă caldă și căldură pentru locuitorii din zonă, întrucât se vor instala țevi de provizorat și se vor înlocui doar racordurile, conducte de dimensiuni mai mici.”

Termenul de execuție este de 12 luni, iar valoarea investiției este de 33 de milioane lei fără TVA.

În acest moment, sunt deschise în Capitală 4 mari șantiere pentru reabilitarea rețelei de termoficare pe o lungime totală de aproximativ 44 km, în zone precum Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Ferentari, Șoseaua Pantelimon, Bd. Constantin Brâncoveanu”.

Articolul AFLATI ACUM: Stadiul lucrarilor de reabilitare a retelei de termoficare Obiectiv 5 – Magistrala Progresu Berceni apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link