CAND VREI, POTI! Si… chiar SALVEZI VIETI! Cum a scapat din ghearele mortii un localnic din Bustenari?!

[ad_1]

Read Time:1 Minute, 12 Second

În această după-amiază Serviciul de Ambulanță Prahova a fost solicitat prin apel 112 pentru a interveni în localitatea Buștenari pentru un bărbat de 78 de ani cu insuficiență respiratorie cronică, dependent de concentrator de oxigen.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgență cu o ambulanța 4×4 ajungând la pacient cu ajutorul unei echipe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență care a intervenit pentru asigurarea accesului (In urma viscolului, drumul de acces fusese blocat de arbori).

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a fost alături de echipele SAJ și ISU la fața locului, pentru a se asigura de eficacitatea intervenției, dar și de finalizarea cu succes a acesteia. Pacientului i-a fost asigurat oxigenul necesar până la urcarea în ambulanță (aici trebuie să amintim și să mulțumim totodată, pentru spiritul civic și dorința de implicare a unui cetățean care fiind în trecere cu ATV-ul prin zona respectivă nu a ezitat să sprijine intervenția).

Pacientul a fost transportat în siguranță către Spitalul Municipal Câmpina, unde i se oferă îngrijirile necesare.

Conducerea Instituției Prefectului mulțumește pe această cale, echipelor ISU Prahova care de-a lungul zilei au avut multiple intervenții din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, dar și celorlalte instituții care odată cu activarea comandamentului de iarnă și-au făcut datoria, sprijinind reluarea bunului mers al activităților din județ, atât cât a permis situația în teren.

Fii și tu OM! Poți învăța din întâmplarea asta! Poți lua exemplu!


Happy

Happy
0

0 %


Sad

Sad
0
0 %


Excited

Excited
0
0 %


Sleepy

Sleepy
0

0 %


Angry

Angry
0
0 %


Surprise

Surprise
0
0 %

Articolul CAND VREI, POTI! Si… chiar SALVEZI VIETI! Cum a scapat din ghearele mortii un localnic din Bustenari?! apare prima dată în Prahova Medicala .

[ad_2]