Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Filtrare dupa

Culoare

Culoare

Material

Material

Banci Scolare

Banci Scolare

Filtre active
Nou

Set Banca Scolara ML180

452,20 RON

Set banca scolara pentru un elev format din scaun si banca, reglabile pe inaltime. Structura scaunului si a bancii este realizata din profil patrat de otel imbinat prin sudura si vopsit in camp electrostatic de culoare gri iar picioarele sunt prevazute cu capace din plastic rezistent, fixate in ambele capete pentru a asigura protectia pardoselii. Banca este prevazuta cu sertar iar blatul acesteia, sezutul si spatarul scaunului sunt confectionate din lemn stratificat (placaj) rezistent de culoare galbena.

Nou

Set Banca Scolara ML03

327,25 RON

Set banca scolara pentru un elev format din scaun si banca avand structura realizata din profil oval de otel imbinat prin sudura si vopsit in camp electrostatic de culoare gri iar picioarele fiind prevazute cu capace din plastic rezistent, fixate in ambele capete pentru a asigura protectia pardoselii. Banca este prevazuta cu sertar iar blatul acesteia, sezutul si spatarul scaunului sunt confectionate din polipropilena rezistenta de culoare albastra.

Nou

Set Banca Scolara ML025

583,10 RON

Set banca scolara pentru un elev format din scaun si banca, reglabile pe inaltime avand structura realizata din profil oval de otel imbinat prin sudura si vopsit in camp electrostatic de culoare gri iar picioarele fiind prevazute cu capace din plastic rezistent, fixate in ambele capete pentru a asigura protectia pardoselii. Banca este prevazuta cu polita/sertar iar blatul acesteia, sezutul si spatarul scaunului sunt confectionate din ABS (polimer termoplastic rezistent injectat) de culoare albastra.