Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Filtrare dupa

Material

Material

Mese

Mese

Filtre active
Nou

Masa Sticla ML270

235,62 RON

Masa de living, bucatarie, dining fabricata din sticla tratata termic cu picioare metalice cromate. Picioarele sunt prevazute cu talpa din plastic pentru protectia pardoselii.

Nou

Masa Cafea ML061

299,00 RON

Masa de cafea avand o structura moderna, fabricata din sticla si metal. Blatul este din sticla rezistenta de 10mm, picioarele din metal cromat iar baza din sticla de 10mm care deserveste un loc ideal pentru carti, reviste etc.

Nou

Masa Cafea ML011

354,14 RON

Masa de cafea moderna avand blatul fabricat din sticla tratata si rezistenta de 10mm si picioarele metalice cromate. Masa este prevazuta cu un suport de reviste si ziare din piele ecologica.

Nou

Masa Cafea ML071

399,00 RON

Masa de cafea moderna pentru living prevazuta cu suport de ziare sau reviste. Blatul si suportul pentru reviste sunt din sticla securizata de 8mm iar structura si baza sunt fabricate din lemn MDF alb lucios.

Nou

Masa Dubla ML091

649,74 RON

Masa rotativa dubla cu design modern avand doua blaturi rotunde fabricate din sticla rezistenta de 10mm, picioarele din otel cromat prevazute cu ornamente din lemn alb iar baza din lemn MDF de culoare alb lucios prevazuta cu talpi pentru protectia pardoselii.
Structura mesei permite celor doua blaturi sa se suprapuna partial putand fi utilizata atat ca si o masa dubla cu o lungime maxima de 110cm cat si ca o masa rotunda cu diametrul de 70cm fiind ideala pentru servirea cafelei sau a ceaiului.

Nou

Masa Living ML041

499,80 RON

Masa living eleganta fabricata din MDF prevazuta cu suport pentru carti sau reviste si patru sertare laterale, doua de fiecare parte.
Desginul modern o recomanda pentru a fi utilizata ca masa pentru living, de zi, pentru cafea sau mic-dejun.

Nou

Masa Living ML012

605,00 RON

Masa living moderna din MDF prevazuta cu doua sertare laterale si un compartiment acoperit cu o usita rabatabila. Design-ul modern si combinatia dintre albul lucios si nuanta de lemn natural o recomanda pentru a fi utilizata ca si masa de living, cafea sau ceai.