Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Filtrare dupa

Culoare

Culoare

Material

Material

Functie Masaj

Functie Masaj

Canapele si Fotolii

Canapele si Fotolii

Filtre active
Nou

Canapea Extensibila ML269

1.895,67 RON

Canapea extensibila multifunctionala cu design modern tapitata cu stofa si prevazuta cu mecanism care permite inclinarea spatarului in cinci unghiuri diferite aducand un plus de confort si de asemenea oferind posibilitatea de a transforma canapeaua in pat.

Nou

Fotoliu Extensibil ML269S

1.557,71 RON

Fotoliu extensibil modern tapitat cu stofa si prevazut cu mecanism care permite inclinarea spatarului in cinci unghiuri diferite si de asemenea ofera posibilitatea de a transforma fotoliul intr-un sezlog confortabil sau intr-un pat pentru o persoana.

Nou

Fotoliu Masaj ML052

699,00 RON

Fotoliu elegant pentru relaxare prevazut cu sistem de masaj in sase puncte pe trei nivele de intensitate si mecanism care permite inclinarea in pozitia dorita iar pentru a beneficia de un confort ridicat fotoliul vine la pachet cu un taburet pentru suportul picioarelor. Fotoliul si taburetul au rame metalice rezistente, baza confectionata din lemn natural si sunt tapitate cu piele ecologica de calitate.

Nou

Fotoliu Masaj ML038

849,66 RON

Fotoliu modern pentru relaxare tapitat cu piele ecologica rezistenta avand cadrul confectionat din otel, baza acoperita cu lemn natural iar manerele realizate din lemn si prevazute cu insertii de piele ecologica. Fotoliul este dotat cu suport pentru picioare, mecanism care asigura rotirea acestuia, functie recliner care permite spatarului si suportului pentru picioare schimbarea pozitiei pana la 160 de grade in sase puncte diferite oferind posibilitatea de a transforma fotoliul in pat si cu sistem de masaj prin vibratii in doua puncte la nivel lombar si in doua puncte la nivel dorsal cu noua programe predefinite la trei nivele de intensitate si timer de 30 de minute.

Nou

Fotoliu Managerial ML087

1.222,13 RON

Fotoliu managerial avand pernele frontale tapitate cu piele naturala de bovina iar spatele tapitat cu piele ecologica. Manerele sunt confectionate din lemn acoperit cu piele ecologica iar baza metalica este acoperita cu lemn. Scaunul este prevazut cu mecanism pentru ajustarea pe inaltime precum si cu mecanism care ofera posibilitatea blocarii spatarului independent de sezut in pozitia dorita.