Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Politici privind livrarea si plata

Politica de livrare

Produsele comandate se livreaza in orice localitate din Romania acestea fiind ambalate corespunzator. Livrarile se fac in ziua lucratoare urmatoare validarii comenzii, pentru cele validate pana in orele 14:30. Comenzile efectuate Vineri se livreaza incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

In cazul in care aceste termene nu pot fi mentinute clientul va fi instiintat prin e-mail sau telefonic.

Expedierile sunt realizate cu firmele de transport agreate de catre mobcasa.ro pe baza de contract, colaborare sau alti terti.

Costul transportului

Costul transportului este GRATUIT in orice localitate din Romania fara o limita minima a comenzii.

Transportul gratuit nu include produsele din categoria Decoratiuni. In momentul adaugarii in cos a unuia sau a mai multor produse din categoria Decoratiuni se va adauga in Cosul de Cumparaturi o taxa suplimentara de transport variabila in functie de caracteristicile si greutatea produsului/elor comandat/e.

Modalitati de plata

Plata in sistem ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri/colaboratori/alti terti, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata) se efectueaza dupa trimiterea comenzii. Dupa validarea comenzii mobcasa.ro va pune la dispozitie toate informatiile necesare in vederea efectuarii platii. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata aferent.